1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice

Welcome To SNBForums

SNBForums is a community for anyone who wants to learn about or discuss the latest in wireless routers, network storage and the ins and outs of building and maintaining a small network.

If you'd like to post a question, simply register and have at it!

While you're at it, please check out SmallNetBuilder for product reviews and our famous Router Charts, Ranker and plenty more!

ASUS RT-AC53 - sometimes problem with WEB interface

Discussion in 'Routers' started by crucinal1, Mar 13, 2018.

  1. crucinal1

    crucinal1 New Around Here

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    1
    Hello guys,

    firstly i want to apologize for my bad english.

    Sometimes i have a problem with my ASUS RT-AC53. When i log in it shows a message "Server ERROR".

    https://ctrlv.cz/shots/2018/03/12/k2uZ.png

    It is necessary to refresh a page and log in again (i log in throught IP 192.168.X.X), then it works OK. Sometimes it happen after some change in settings. FW is actual, also i tried to factory reset.

    Can someone help me? Thank you
     
  2. Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!
Please support SNBForums! Just click on this link before you buy something from Amazon and we'll get a small commission on anything you buy. Thanks!